Skip to content

Perfect Health

Perfect Health is in 2009 ontstaan als leverancier van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen voor zorgprofessionals en gerenommeerde priv├ęklinieken als Pr├ęscan (marktleider preventief diagnostisch onderzoek). Onze missie is om de gezondheid van onze klanten gericht, onderbouwd en effectief te ondersteunen met behulp van hoogwaardige voedingssupplementen. Om het resultaat te vergroten, bieden we als enige in de markt een uitgebreid bloedonderzoek aan (de Premium Health Check). Op deze manier kunnen we exact meten aan welke voedingsstoffen een tekort is, aanvullen waar nodig, en risico’s verkleinen. Op basis van meer dan 100.000 consulten met significant positieve resultaten, blijkt deze aanpak een zeer groot succes.

Biocohorence

Biocohorence
Met geavanceerde metingen en interventies draagt Biocoherence bij aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie. Biococherence implementeert de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in een integrale en persoonlijke aanpak. Met een persoonlijke aanpak ondersteunt Biocoherence u in het ontwikkelen en invullen van een gezonde en vitale leefstijl.

Jelle Eijzenga Fysiotherapie

Fysiotherapiepraktijk Jelle Eijzenga biedt u verschillende specialisaties. Van sportfysiotherapie tot bedrijfsfysiotherapie en van beweegprogramma’s tot sportspecifieke conditietesten.

Team Eijzenga

Team Eijzenga biedt een verscheidenheid aan groepslessen en fitness. Van jong naar oud. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers kun je hier op een verantwoorde manier je doelen behalen.