Skip to content

Over Ramona

Ik ben geboren en getogen in Friesland en daarmee voorzien van een gezonde dosis nuchterheid. De basis van mijn opleiding is gelegd op het CIOS en de nuchterheid door mijn Rechtenstudie. Na een tijd werkzaam te zijn geweest bij diverse bedrijven (en dan vooral op kantoor) heb ik besloten mijn gevoel te volgen en dus te starten met mijn eigen onderneming. Ik heb veel ervaring op het gebied van training/coaching maar als aanvulling de opleiding tot erkend leefstijlcoach nog volbracht.

In november 2018 kreeg ik een BURN OUT, nooit wetende wat dat precies inhield. Het duurde best een poos voordat ik daaruit wist te ontsnappen. Ik had zelf diverse methodes geprobeerd tot ik uiteindelijk vanuit mijn eigen gevoel een Burn Out coach heb benaderd. Een praktische wijze van coaching, veel herkenningspunten en een ervaringsdeskundige. Ik denk vooral dat dat laatste punt voor mij destijds heel belangrijk is geweest. Iemand die precies weet hoe je je voelt en wat je precies voelt.

Ontdek mijn praktische manier van werken naar herstel bij Burn Out, leer hoe je door middel van leefstijl-coaching een gezonder en gelukkiger leven kunt creƫren, ervaar hoe fijn het kan zijn om een groepsles-of personal training bij mij te doen en ontdek de voordelen van sportmassage voor jou lichaam.

Contact met Ramona

Tijd voor een intakegesprek en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt me bellen of mailen voor een afspraak. Ik neem graag contact met je op.