Skip to content

Lemstra Leefstijlcoaching maakt je beter!

Ramona

Ramona Lemstra

Ik ben geboren en getogen in Friesland en daarmee voorzien van een gezonde dosis nuchterheid. De basis van mijn opleiding is gelegd op het CIOS en de nuchterheid door mijn Rechten studie. In mei 2020 ben ik begonnen aan de POST HBO geaccrediteerde opleiding tot erkend leefstijlcoach. In november 2018 kreeg ik een BURN OUT, nooit wetende wat dat precies inhield. Het duurde best een poos voordat ik daaruit wist te ontsnappen. Ik had zelf diverse methodes geprobeerd tot ik uiteindelijk vanuit mijn eigen gevoel een Burn Out coach heb benaderd. Een praktische wijze van coaching, veel herkenningspunten en een ervaringsdeskundige. Ik denk vooral dat dat laatste punt voor mij destijds heel belangrijk is geweest. Iemand die precies weet hoe je je voelt en wat je precies voelt.

Ontdek mijn praktische manier van werken naar herstel bij Burn Out, leer hoe je door middel van leefstijl-coaching een gezonder en gelukkiger leven kunt creëren en ontdek de voordelen van sportmassage voor jou lichaam.

Caroliene Lemstra

Ik noem mijzelf een mensenmens en ga uit van de kracht die in ieder mens schuilt.
Door mijn brede interesse heb ik diverse studies en cursussen gevolgd, waarbij altijd de rode draad was om mensen te willen helpen. Hetzij op gebied van bewegen of het gebied op loopbaanadvies en ontwikkeling.
In 2005 heb ik het CIOS afgerond met als afstudeerrichting fitness, health en management.
In 2013 heb ik mijn HBO bachelor Personeel en Arbeid afgerond met afstudeerrichting Loopbaantraining en advisering.
Na mijn afstuderen heb ik een tijdje als jobcoach gewerkt, fitnesstrainer, en buurtsportcoach. Daarnaast ben ik actief als sportmasseur bij de VV Sint Annaparochie

Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer de aspecten: voeding, beweging, ontspanning, slaap en zingeving in balans zijn, je veel meer energie hebt en hierdoor meer aan kunt in het leven. Bij mij zijn er ook perioden geweest dat de balans niet goed was.
Het fijnste gevoel is als je zelf weer de balans (eventueel met hulp) weet terug te vinden en weer goed kunt functioneren. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen in mijn werk als Leefstijlcoach.

Je kunt bij mij terecht naast het veranderen van je leefstijl voor:
• Wandel-fitness
• Sportmassage en massage-coaching: onder het masseren vertel ik waar ik spanning voel en gaan we na waar die spanning vandaan komt.
• Senioren en beweging: bewegen voor mensen ouder dan 60 jaar, zowel groepslessen als individuele begeleiding.
• Kleinschalige groepsfitnessactiviteiten
• Het geven van workshops aan scholen en bedrijven over verandering van leefstijl.
• Cool (coaching op leefstijl) programma vergoedt vanuit de basisverzekering met verwijzing van de huisarts.