Skip to content

Sportmassage Lemstra Leefstijlcoaching

Wij zijn tevens gediplomeerd sportmasseuse. Een sportmassage verbetert direct de conditie van je spieren. Wij zijn inzetbaar bij sportblessures maar ook voor pure ontspanning door vermoeidheid, stress of overbelasting. Je hoeft geen sporter te zijn om een sportmassage te ondergaan. Veel mensen hebben last van hun nek en schouder en/of rug klachten, sporten niet of nauwelijks. Met vaak als gevolg pijnlijke spieren of zelfs blessures bijv. in de nek, schouders en/of rug. Hierbij kan een sportmassage met als aandachtspunt werken naar een betere houding ook erg zinvol zijn. Voor veel mensen is een sportmassage een uitkomst. En maakt het dus niet uit of je nu wel of niet een sporter bent! Een goede sportmassage helpt om klachten te voorkomen, afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan een sneller herstel van bestaande blessures.

Wij geven geen sportmassage bij spierscheuren, bij ontstekingen, bij wonden in de huid of bij koorts.
Laat dus de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je baat bij een sportmassage.

Tarieven:

30 minuten € 25
60 minuten € 45

Maak nu een afspraak

Wij zijn tevens gediplomeerd sportmasseuse. Een sportmassage verbetert direct de conditie van je spieren. Wij zijn inzetbaar bij sportblessures maar ook voor pure ontspanning door vermoeidheid, stress of overbelasting. Je hoeft geen sporter te zijn om een sportmassage te ondergaan.