Skip to content

Geniet van JOUW leefstijlweekend op Ameland! 20-22 mei 2022!!

Leefstijlweekend Ameland

Iedereen heeft op tijd zijn rust, ruimte en eigen tijd nodig. Dit is een hele belangrijke basis die makkelijk wordt vergeten. Soms met alle gevolgen van dien…. Wij leren jou in één weekend aan hoe jij de beste versie wordt van jezelf op het gebied van een gezond leven. Deze weekenden bieden we één keer per kwartaal aan op Ameland. Je ontwikkelt een nieuwe leefstijl die je ook na dit weekend op een eenvoudige manier kunt gaan toepassen. Een leefstijlweekend bestaat uit workshops/lezingen, veel buiten zijn in de natuur, alle elementen van het eiland ontdekken (een ware prikkelingen voor al je zintuigen), ademhaling en bewustwording.

Alle maaltijden worden door ons verzorgd en zijn puur en biologisch. We geven je tevens inspiratie om thuis zelf ook deze maaltijden te kunnen bereiden. En natuurlijk geven we jou ook nog genoeg ruimte om tot jezelf te komen, en dus je eigen tijd te hebben dit weekend.

‘’Leefstijlweekend is ontstaan vanuit onze eigen behoefte aan rust en ruimte na Burn Out te zijn geweest. Een eiland zorgt er eigenlijk al voor dat je los bent, en dus verantwoordelijkheden makkelijker kunt loslaten. De natuurelementen geven je een andere Mind Set zonder dat je daar echt al bewust mee bezig bent geweest. Het ruikt anders, je ervaart dingen anders, er vallen lasten van je schouders af. Ontdek het zelf……’’

De kosten voor dit Leefstijlweekend zijn 795 euro.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.